CEL MAI NOU CONCURS Concursul este inca in desfasurare , va asteptam [detalii aici]. Se termina abia pe 18 ianuarie.

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Share this topic!

URL Direct
BBcode
HTML
Meritacitit.ro

Meritacitit.ro

avatar

Kames

Administrator fondator
Mesaje : 559
Puncte : 2290
Reputatie : 2

Merită Citit este un loc pentru oamenii care vor să descopere și să împartă conținut de peste tot de pe Internet. De la cele mai cunoscute site-uri până la cele mai necunoscute bloguri, Merită Citit conține cele mai tari informații votate de membrii noștri. Nu veți găsi editori la Merită Citit – suntem aici pentru a vă oferi un loc în care oamenii să determine în comun valorile conținuturilor și pentru a schimba modul în care colectează informațiile online.
Cum facem asta? Totul de pe Merită Citit – de la știri la imagini și videoclipuri – este adăugat de comunitatea noastră (adică voi). Odată ce o informație este adăugată, ceilalți o văd și votează ce merită citit. Dacă informația adăugată de voi este cea mai tare și merită citită, este promovată pe prima pagină pentru ca milioanele de vizitatori să o poată vedea.
Și nu ne oprim aici. Deoarece Merită Citit constă în descoperiri și schimb de informații, există conversaţii care au loc în jurul conţinutului. Suntem aici ca să promovăm aceste conversații și pentru a vă pune la dispoziție instrumente care sa facă posibile aceste conversații pentru a discuta subiectele de care sunteți pasionați. Suntem hotărâți să dăm șanse egale de a apărea pe prima pagină tuturor adreselor de pe Internet.

#1 - Postat la data de 21.11.14 22:30
http://boardit.forumz.ro

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | © PunBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog