CEL MAI NOU CONCURS Concursul este inca in desfasurare , va asteptam [detalii aici]. Se termina abia pe 18 ianuarie.

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Share this topic!

URL Direct
BBcode
HTML
Despre Desktop

Despre Desktop

avatar

Kames

Administrator fondator
Mesaje : 559
Puncte : 2290
Reputatie : 2

Desktop e un cuvânt englez cu traducerea "suprafața mesei de lucru". În tehnologia calculatoarelor, desktop poate însemna:

un calculator relativ mic (microcomputer), care prin proporțiile lui se poate plasa pe masa de lucru, culcat sau în picioare, de exemplu de tip PC sau și Macintosh. Tot desktop se mai numește și tipul constructiv respectiv. În general calculatorul de tip desktop este ușor de transportat, dar prea greu pentru a fi și portabil. Unul dintre subtipurile desktop-urilor se numește "All-in-One" (din engleză: "Totul în unul", totul într-o carcasă), la care computerul propriu-zis este atât de miniaturizat încât a putut fi integrat în spatele ecranului plat, fără să mai constituie o unitate (piesă) separată. Modularitatea computerelor de acest tip este însă limitată.
prima imagine de pe ecranul unui calculator după pornire. Face parte din sistemul de operare al calculatorului. De obicei este vorba de un element din interfața grafică cu utilizatorul (engleză: Graphic User Interface, prescurtat GUI), utilizabilă în special cu ajutorul mausului, și care oferă "sculele" software de primă necesitate la folosirea calculatorului: paletă de aplicații și programe, paletă de setări, butonul (grafic) de oprire ș.a., "scule" comparabile oarecum cu obiectele de pe o masă de birou tradițională: un pix și un bloc de scris, cărți, foarfecă, telefon, ceas de masă etc.

#1 - Postat la data de 21.11.14 21:58
http://boardit.forumz.ro

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | © PunBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti blogul tau gratuit