CEL MAI NOU CONCURS Concursul este inca in desfasurare , va asteptam [detalii aici]. Se termina abia pe 18 ianuarie.

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Share this topic!

URL Direct
BBcode
HTML
Top mini PC-uri şi HTPC-uri 2014

Top mini PC-uri şi HTPC-uri 2014

avatar

Kames

Administrator fondator
Mesaje : 559
Puncte : 2290
Reputatie : 2

Cei care ţin neapărat să investească într-un sistem desktop în secolul în care trăim, merită să-şi cumpere ceva foarte compact din acest top mini PC-uri şi HTPC-uri 2014.


Prima oară când am văzut un Mac mini mi s-a părut o creaţie spectaculoasă, nu neapărat din prisma performanţei din altă ligă, ci din prisma dimensiunii incredibil de mici pentru un desktop. Nu a durat mult până să-mi dau seama că interiorul găzduia aproape integral componente de laptop, dar impactul vizual iniţial îmi va rămâne în permanenţă în minte. A fost una dintre creaţiile care au dat startul unei clase de produse complet noi. Nu contează ca la ora actuală un mini PC, în majoritatea cazurilor îşi găseşte loc lângă TV şi este folosit pentru redarea de conţinut multimedia sau pentru navigat pe internet.
Important este că e mic, puternic, silenţios, cu un consum redus de energie şi lucrează perfect în tandem cu tastatura şi mouse-ul vostru preferat sau un televizor de doi metri. E versatil. Aş vrea să nu insist prea mult pe partea de portabilitate, dar un HTPC îşi găseşte la fel de bine loc în sufrageria voastră sau în sufrageria de la hotel când aţi plecat în vacanţă. Vânzările de sisteme desktop au scăzut într-un ritm alert în ultimii ani din prisma notebook-urilor şi tabletelor din ce în ce mai accesibile şi performante. Conceptul clasic de desktop a fost însă desfiinţat când astfel de sisteme ultra compacte au fost adoptate, din prisma fiabilităţii şi anduranţei, în spitale, bănci şi alte instituţii publice. În definitiv, dacă vreţi să vă cumpăraţi un computer pentru acasă, ar fi păcat să nu aveţi în vedere cele mai bune opţiuni din acest top mini PC-uri şi HTPC-uri 2014.

#1 - Postat la data de 29.12.14 16:58
http://boardit.forumz.ro

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | © PunBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti un blog